Onderzoeksinitiatieven

Onderzoek & initiatieven

Basisbeginselen inzake onderzoek en ontwikkeling
Sun Chlorella verkoopt, zoals de naam al aangeeft, chlorella als hoofdproduct sinds de oprichting meer dan 45 jaar geleden. Zij leggen de nadruk op "gezondheidsbehoud" in plaats van op "uiterlijk" en "smaak", en bieden "gezondheidsvoeding" aan die nuttig is voor de gezondheid als volledige voeding die zo natuurlijk mogelijk is.
De gezondheidsvoeding die zij aanbieden onderscheidt zich van medicijnen doordat zij net als gewone voeding uit meerdere voedingsstoffen bestaat. Men denkt dat het niet gaat om de werking van specifieke ingrediënten zoals in geneesmiddelen en voedingsmiddelen voor specifiek gezondheidsgebruik, maar dat ze de functie van het handhaven van de gezondheid door middel van meerdere voedingsstoffen aantonen, en hun functies zijn uiterst gecompliceerd. Daarom vinden zij het moeilijk om het mechanisme te verduidelijken. De laatste tijd is het aantal tv-programma’s waarin het verband tussen gezondheid en voedingsstoffen wetenschappelijk wordt toegelicht, toegenomen, en ook het kennisniveau van de consument stijgt. Wanneer deze programma’s worden uitgezonden, blijkt duidelijk dat de consument geïnteresseerd is in gezondheid door het feit dat de besproken ingrediënten snel uitverkocht raken. De heroverweging van het woord “medische voedingsbron” is te verkiezen, maar aan de andere kant is het bevooroordeeld in de richting van wetenschappelijke verklaringen, en bestaat ook de mogelijkheid dat wat echt goed is nooit volledig kan worden begrepen.
Sun-Chlorella-kwaliteitsinitiatieven_1
Sun Chlorella research & development division​

In de Sun Chlorella Research and Development Division richten ze zich op de resultaten die het resultaat zijn van ingewikkelde mechanismen, en voeren ze wetenschappelijke studies uit om die resultaten te bewijzen en niet alleen specifieke voedingsstoffen na te streven of een vooroordeel te hebben over academisch onderzoek op basis van interesse. Via genetische analyse van chlorella is onderzoek gedaan naar het traceren van de voorouder om het wonder van chlorella te helpen verduidelijken.

Bekijk Sun Chlorella in de shop