Productie Sun Chlorella

Sun Chlorella Productie

Sun Chlorella wilt altijd producten van de hoogste kwaliteit leveren.. Dus brengen ze die wens in praktijk in alle productieprocessen.

Sun Chlorella past strenge productiecontrole, procesbeheersing en kwaliteitscontrole toe op basis van eigen productienormen en criteria om veilige, hoogwaardige Sun Chlorella A te produceren, die gezondheid brengt aan vele mensen over de hele wereld.

01

Schuine kweek

02

Kolfkweek

03

Zaadkweek

04

Hoofdkweek

05

writing-mode: vertical-rl; text-orientation: mixed

06

Celwandverpulvering

07

Sterilisatie en deactivering van chlorofylase​

08

Drogen

09

Tabletten

10

Verpakking en etikettering

Schuine kweek
Nadat de zaadvoorraad chlorella pyrenoidsa (Sun Chlorella stam) op het slant medium is overgebracht, wordt licht (kunstmatige straal) toegepast en wordt het onder optimale temperatuur omstandigheden gekweekt.
Sun-Chlorella-schuine-kweek_1
01
Kolfkweek
Chlorella in slantcultuur wordt overgebracht naar een platte kolf met vloeibaar medium, en tegelijk met het licht wordt lucht met kooldioxide toegevoerd, en de chlorella groeit door fotosynthese. Naarmate de concentratie chlorella in de kweek toeneemt, wordt deze overgebracht naar een reeks grotere kolven en wordt de kweek voortgezet.
Sun-Chlorella-kwaliteitsinitiatieven_1
02
Zaadkweek
Chlorella in slantcultuur wordt overgebracht naar een platte kolf met vloeibaar medium, en tegelijk met het licht wordt lucht met kooldioxide toegevoerd, en de chlorella groeit door fotosynthese. Naarmate de concentratie chlorella in de kweek toeneemt, wordt deze overgebracht naar een reeks grotere kolven en wordt de kweek voortgezet. Naarmate de concentratie chlorella toeneemt, wordt het naar een groter bassin verplaatst.
03
Hoofdkweek
Chlorella in slantcultuur wordt overgebracht naar een platte kolf met vloeibaar medium, en tegelijk met het licht wordt lucht met kooldioxide toegevoerd, en de chlorella groeit door fotosynthese. Naarmate de concentratie chlorella in de kweek toeneemt, wordt deze overgebracht naar een reeks grotere kolven en wordt de kweek voortgezet.
04
Filtratie, ontwatering, wassen en concentratie
De in de productiepool gekweekte chlorella wordt geoogst nadat de voorgeschreven concentratie is bereikt. Eerst worden eventuele verontreinigingen die in de kweekoplossing verschijnen of aanwezig zijn, verwijderd met een filter. Vervolgens wordt het herhaaldelijk gedroogd in een centrifuge en gewassen, waarna het opnieuw wordt gefilterd. Nadat bevestigd is dat zij grondig gereinigd is, wordt zij geconcentreerd.
05
Celwandverpulvering
De slechte verteerbaarheid van Chlorella als gevolg van de harde celwand is opgelost door de door ons bedrijf ontwikkelde celwandverpulveringsmethode. Wij gebruiken een machine genaamd Dyno-Mill om taaie celwanden fysiek te vermalen. Stijve bolletjes zitten in de cilinder en worden met roerbladen samen met de chlorellaslurry geroerd. Op dat moment ontstaat er een partieel drukverschil in de geroerde vloeistof, de chlorellacellen bewegen onmiddellijk van het hogedrukgedeelte naar het lagedrukgedeelte, en de celwand wordt verbrijzeld door snelle uitzetting/breuk.
06
Sterilisatie en deactivering van chlorofylase
Chlorella bevat een enzym, chlorofylase genaamd, dat de veroorzakende stof van fotosensibiliteit (feoforbide) produceert. Om dit enzym te deactiveren en te steriliseren wordt stoom gemengd met chlorella-slurry en wordt gedurende korte tijd een hoge temperatuur toegepast.
07
Drogen
Ruwe chlorella heeft de neiging gemakkelijk te bederven, maar het stabiliseert wanneer het gedroogd wordt en maakt langdurige opslag mogelijk. In het algemeen wordt voor het drogen van chlorella de sproeidroogmethode gebruikt. Aan de sproeidroger wordt hete lucht toegevoerd, en wanneer de chlorellaslurry ermee wordt besproeid, worden het fijne druppeltjes die onmiddellijk worden gedroogd. Op deze manier is het mogelijk een poederdroge chlorella te maken, die een frisgroene kleur heeft en ruikt naar gedroogd zeewier en groene thee, zonder aan kwaliteit in te boeten. Dit chlorellapoeder is uiterst stabiel, en als het onder de juiste omstandigheden wordt bewaard, zal er zelfs na enkele jaren geen kwaliteitsverlies optreden.
08
Tabletten
Tabletten en korrels worden vervaardigd door persen met een persmachine. Deze producten worden in elke productiefase onderworpen aan een uiterlijke inspectie, gewichtsinspectie, inspectie op vreemde stoffen, inspectie op bacteriën, inspectie op fysische eigenschappen en inspectie op ingrediëntenanalyse. Met betrekking tot belangrijke bestanddelen hanteren wij strengere normen dan de openbare normen, en er worden dubbele controles uitgevoerd in zowel openbare instellingen als ons eigen laboratorium om een strenge kwaliteitscontrole te waarborgen.
09
Verpakking en etikettering
De tabletten of korrels die deze tests doorstaan worden verpakt in een aluminium verpakking, en het gezondheidsvoedsel van de hoogste kwaliteit "Sun Chlorella A" is voltooid. Zoals hierboven vermeld, passen wij strikte productie-, proces- en kwaliteitscontrolemaatregelen toe om veilige Sun Chlorella A van hoge kwaliteit te produceren, die gezondheid brengt aan vele mensen over de hele wereld.
10

Om een betrouwbaar product te maken dat veilig kan worden geconsumeerd, wordt Sun Chlorella A vervaardigd in een gecertificeerde fabriek die voldoet aan de GMP-normen gespecificeerd door de Japan Health and Nutrition Food Association

Bekijk Sun Chlorella in de shop